Sökmotoroptimering SEO-byrå

Vi hjälper ditt företag att växa med SEO.

Med sökmotoroptimering hjälper vi dig att få mer trafik till din hemsida och fler kunder från Googles organiska sökresultat.

Fler kunder & ökad försäljning via Google.

Dina placeringar på Google kan vara skillnaden mellan att lyckas eller misslyckas för ditt företag. Sökmotoroptimering är viktigare än någonsin. Vi blir dagligen kontaktade av företagare som vet att de behöver synas på Google men inte vet hur det ska gå till.

Du är troligen här på grund av ett eller flera av följande skäl:

Din hemsida syns inte på Google
Trafiken till din hemsida har minskat och du vet inte varför
Du får inte tillräckligt många inkommande samtal och leads
Du har startat en ny hemsida och vill se resultat snabbt

Stämmer något av ovanstående så har du kommit rätt. Vi är en SEO byrå som hjälper små och medelstora företag att placera sig högst upp på Google för att generera ökad försäljning.

Har du frågor om SEO och vill veta hur det kan hjälpa ditt företag att få fler kunder? Boka en kostnadsfri konsultation >>

SEO-byrå som hjälper dig att få mer trafik

Ingen uppstartskostnad

Hos Evo Digital betalar du ingen uppstartskostnad för att komma igång med SEO.

Fast månadskostnad

Hos oss får du full kontroll över dina kostnader och undviker tråkiga överraskningar.

Ingen bindningstid

Vi har inga långa avtal eller kontrakt. Du säger enkelt upp om du mot förmodan inte skulle vara nöjd.

De första fem sökresultaten får 68% av alla klick på Google

Bara i Sverige görs 5,5 miljoner sökningar varje dag. Nästan alla köp föregås av en sökning på Google. För att potentiella kunder ska kunna hitta dina produkter eller tjänster behöver du synas på Google, vilket sökmotoroptimering hjälper dig med.

Om ni inte syns tillräckligt högt upp i resultaten går ni miste om relevant trafik och potentiell försäljning. Denna trafik går istället till era konkurrenter som positionerar sig högre på Google.

Evo Digital hjälper små och medelstora företag hela vägen från att välja rätt sökord till att synas i toppen av sökresultaten och konvertera den trafiken till intäkter.

Sökmotoroptimering för bättre synlighet hos Google

Ca 28% av alla sökningar på Google som görs lokalt i närheten av en leverantör leder till köp.

Sökmotoroptimering (SEO) som ger resultat

En SEO-byrå som sätter dina intäkter först

Många SEO-byråer pratar om topplaceringar på Google och tekniska lösningar istället för intäkter. Visst är det trevligt att placera sig högt på Google och få mer trafik till hemsidan. Men vad är det värt om besökarna inte konverterar till försäljning? En placering på Google betalar inte dina fakturor eller lönekostnader.

När du anlitar oss på Evo Digital så får du en partner som sätter sig in i din verksamhet och säkerställer att din investering i sökmotoroptimering lönar sig på sista raden.

Med gedigen erfarenhet av inte bara SEO, utan också av att att bygga bolag så blir din digitala affärspartner. Tillsammans arbetar vi mot samma mål, att du ska slå dina konkurrenter och sälja mer.

Fri 30-minuters SEO-konsultation utan förpliktelser

Vi erbjuder en fri konsultation för dig som vill använda SEO för att generera mer försäljning. Den är helt gratis och det finns ingen hake. Få en fri analys av din hemsida och konkreta rekommendationer som hjälper ditt företag att växa.

SEO-konsultation utan förpliktelser

Vår process för sökmotoroptimering.

1. Upptäcka

Det första steget är att lära känna dig som kund. Här tar vi oss tid att förstå hur dina behov, utmaningar och förväntningar ser ut. Vi gör en första bedömning av din webbplats, identifierar KPI:er och gör en gedigen sökordsanalys. På detta sätt får vi en djupgående förståelse av ditt företag samt webbplatsens syfte och mål.

2. Analysera

Nästa steg innebär en fullständig genomgång av din nuvarande webbplats för att ta reda på vilka delar vi behöver arbeta med för att öka försäljningen. Vi gör även en konkurrentanalys och identifierar vart störst potential finns. Resultaten använder vi för att hitta den bästa vägen framåt för SEO-arbetet.

3. Planera

När vi har identifierat vart det finns affärsmöjligheter finns så tar vi fram en konkret åtgärdsplan. Planen innehåller mätbara och tidsbestämda mål för SEO-arbetet och de KPI:er vi tar tagit fram. Under den första månaden fokuserar vi på de mest kritiska förändringarna som behöver göras för att skapa resultat så fort som möjligt.

4. Genomföra

I denna fas börjar genomförandet av åtgärdsplanen. Vi förbättrar webbplatsstrukturen, gör teknisk optimering och förbättrar innehållet på sidorna. I vissa fall väljer kunden själv att implementera delar av förändringarna. Syftet med arbetet är att göra hemsidan sökmotorvänlig för att kunna börja klättra i positioner på Google.

5. Mäta

Vi sätter alltid upp system för mätning som gör att vi kan följa utvecklingen av SEO-arbetet. Vi bevakar ranking för sökord samt de KPI:er vi har satt upp. Vi tittar även på organisk trafik, bounce rate, konverteringsgrad och CTR. Vi bokar in löpande avstämningar och månadsrapporter så att du alltid är uppdaterad om hur det går.

6. Anpassa

Sökmotorerna ändrar ständigt sina algoritmer vilket kräver justeringar i SEO-arbetet. För att du ska kunna bibehålla höga placeringar och fortsätta klättra uppåt så arbetar vi kontinuerligt med anpassa våra strategier efter de senaste trenderna. Vi gör förändringarna som krävs och håller dig informerad på vägen.

Malin Ahnvik

Malin Ahnvik

CMO PDL Padel United

”Vi behövde hjälp med att bygga om vår hemsida, SEO och annonsering. Genom Evo Digitals profession och löpande optimering fick vi snabbt positiva resultat på våra initiativ. Behöver du en snabbfotad, kompetent och flexibel samarbetspartner vill jag starkt rekommendera Evo Digital.”

HELHETSLÖSNING FÖR PDL UNITED

+206% organisk trafik

PDL United är Sveriges största padelaktör med ett stort antal anläggningar över hela landet. Evo Digital har fått vara med på deras otroliga tillväxtresa och har tillsammans med kunden lyckats skapa riktigt fina resultat.

Förutom webbutveckling har vi arbetat aktivt med sökmotoroptimering vilket har bidragit till att webbplatsen syns för över 650 söktermer på Google varav drygt 40 st i position #1. Detta har resulterat i både ökad trafik och försäljning.

Evo Digital har dessutom byggt och optimerat ett antal lönsamma annonskampanjer på Google och Facebook för kunden.

SEO case och kunder: PDL Padel United

Våra SEO-tjänster.

SEO-strategi

Vi hjälper dig att ta fram en långsiktig strategi för arbetet med sökmotoroptimering.

Sökordsanalys

Utifrån dina behov och affärsmål identifierar vi sökord att arbeta med och ranka högt för.

On-Page optimering

Vi arbetar med teknisk optimering av hemsidan och säkerställer att den är sökmotorvänlig.

Off-Page analys

Vi hjälper dig att ta fram en länkstrategi för att kunna nå en högre position.

Content

Vi går igenom innehållet på sidan samt ser till att det är optimerat för sökmotorerna.

Lokal SEO

Vi ser till att ditt lokala företag får fler kunder via Google Business Profile.

SEO E-handel

Vi hjälper dig att ranka din webbutik högre hos Google för ökad försäljning.

Rapportering

Du får löpande rapporter så att du kan följa framstegen med SEO-arbetet.

Tre vanliga misstag inom SEO.

Både kraven och möjligheterna med sökmotoroptimering ökar löpande. Från att ha varit ett komplement till den digitala marknadsföringen har SEO blivit en av de viktigaste intäktskällorna för många företag idag.

Det är inte lätt att hålla koll på vilka metoder som ger bäst resultat eftersom utvecklingen går fort. SEO som inte görs på rätt sätt från start kan vara tidskrävande och svårt att ordna till.

Här är några vanliga misstag som vi ser många företag göra.

De gör ingen eller för dålig sökordsanalys
De skapar innehåll som inte skapar värde för målgruppen
De har ingen långsiktig strategi för sökmotoroptimering

Dessa misstag leder ofta till att man lägger ner tid och pengar utan att få tillbaka det resultat som man önskar.

Har du frågor om SEO?

Vi svarar på dina frågor kring sökmotoroptimering och kan ta fram en offert helt utan förpliktelser.

HELHETSLÖSNING FÖR SEO

Sökmotoroptimering för små och medelstora företag

Behöver du en långsiktig partner som kan hjälpa dig att nå dina försäljningsmål med hjälp av SEO? Få ett prisförslag utan förpliktelser i tre enkla steg:

Du bokar en kostnadsfri rådgivning
Vi gör en analys utifrån er unika situation
Vi lämnar ett projekt och kostnadsförslag

Erbjudande SEO

Hjälp från start till mål
Anpassat efter dina omständigheter
Tydliga och mätbara mål
Löpande rapportering
Dedikerad kontaktperson
Fasta priser
Inga långa bindningstider

Vanliga frågor om sökmotoroptimering (SEO)

Låt oss öka din försäljning, tillsammans.

Vill du utveckla din digitala affär och behöver hjälp att skapa förändring? Kontakta oss!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.